Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Jakócs Emese vagyok a MeseTészta márka megálmodója. Az elnevezés is a nevemből jött, szerettem volna így is ott lenni a termékeimben, szívem-lelkem belegyúrom a tésztákba.

Székelyudvarhelyről származom, de már évek óta Baranya szívében, Pécsen élek családommal. Világ életemben szerettem a konyhában tevékenykedni. Édesanyámnak a mai napig hálás vagyok, hogy tanított és bátorított gasztronómiai kísérletezéseimben. Szívemhez a hagyományos magyaros ízvilág áll legközelebb és tésztáim és tallérjaim megalkotásakor is erre törekszem.

 

MeseTésza - Rólunk

 

Három csodálatos gyermek édesanyja vagyok és a velük otthon töltött évek alatt sokat töprengtem rajta, hogy milyen munkában tudnék kiteljesedni úgy, hogy a családommal is elegendő időt tudjak együtt tölteni. Így született meg bennem a gondolat, hogy kézműves vállalkozásba kezdjek. Saját tojótyúkjaim házi tojásából kezdtem el tésztát készíteni. Először csak az ismerősök és szomszédok körében mutattam be száraztésztáimat, majd a rengeteg pozitív visszajelzésnek köszönhetően elindult a MeseTészta márka.

A legelső pillanattól kezdve csak minőségi és természetes alapanyagokból dolgozom, termékeim mindenféle mesterséges anyagoktól mentesek. A színes tészták színezéséhez is csak természetes színezőket használok, mint például a kurkuma, a spenót vagy a cékla.

 

 

A száraztészták mellett sajtos és édes tallérokat is készítek. Sokunk őriz nosztalgikus emlékeket a nagymamáinknál frissen illatozó, ropogó tallérokról. Ezeket a szép pillanatokat szeretném visszaidézni a sós MeseTallérokkal és egy új ízélményt adni az édes tallérokkal.

Folyamatosan töröm a fejem az újdonságokon és új ismereteket, praktikákat sajátítok el a témában. Igyekszem a vevői kéréseknek is megfelelni, így mára már a teljes kiőrlésű és a vegán termékek is megtalálhatók kínálatomban.

Munkámmal gyermekeimnek szeretnék jó példát mutatni. Fontosnak tartom a hagyományőrzését, az egészségre és a munkára nevelést. Mindhárman szívesen segítenek egy-egy munkafolyamatban, elmondhatatlanul büszke vagyok rájuk!

Bízom benne, hogy te is elégedett leszel termékeimmel, minden visszajelzésnek nagyon örülök, oszd meg velem véleményedet itt vagy a termékoldalon!

Szép napot és jó böngészést kívánok!

Mesi